خبر

در صورت ثابت‌شدن اتهام بر ماموران عالی‌رتبه، مجازات خواهند شد

در نشست «شورای عالی حاکمیت قانون و حکومت‌داری»، فیصله شد در صورتی‌ ثابت شدن هرگونه اتهام بر ماموران بلندپایهٔ دولتی، اصل مجازات در نظر گرفته خواهد شد.
راه مدنیت: نشست شورای عالی حاکمیت قانون و حکومت‌داری روز دوشنبه (۲۳سرطان) به ریاست محمداشرف غنی، رییس‌جمهوری افغانستان برگزار شد. در این نشست درباره تطبیق معیارها و یا اهداف استراتژی مبارزه با فساد اداری بحث شد.
در این نشست، رییس‌جمهور غنی به تمامی ادارات دولتی دستور داد تا در تطبیق معیارهای مبارزه با فساد اداری هرچه زودتر اقدام کرده و به‌صورت هفته‌وار گزارش‌‌ خود را به نشست شورای عالی حاکمیت قانون ارایه کنند.
محمداشرف غنی با اشاره به فورم ثبت دارایی‌های ماموران بلندپایه افزود: کارمندان ارشد دولت و وکلای پارلمان به زودترین فرصت، دارایی‌های خود را ثبت کنند.
در نشست شورای عالی حاکمیت قانون فیصله شد که هر ادارهٔ دولتی و یا نهاد مستقلی‌ که ادارات دولتی را تفتیش و بررسی کرده است باید گزارش خود را در نشست شورای عالی حاکمیت قانون و حکومت‌داری ارایه کند و همچنین باید سیستم گزارش‌دهی و نحوهٔ تطبیق این گزارش برای شفافیت پروسه براساس برنامه تطبیق شود.
در این نشست فیصله شد که باید طی سه ماه آینده، تمامی قرارهای سارنوالی در وزارت داخله تطبیق شود. در ادامه این فیصله‌ها تاکید شده است که ادارهٔ عالی بازرس مؤظف است تا هر اتهامی ‌که بر ماموران عالی‌رتبه دولتی وجود دارد، بررسی و اگر اتهامی ثابت شود، اصل مجازات مدنظر گرفته شود.
با این ‌همه براساس گزارش‌های ادارهٔ امور ریاست‌جمهوری، طی سال مالی۱۳۹۸، ۸۹درصد از معیارها و یا استراتژی مبارزه با فساد تطبیق شده است.
ادارهٔ امور، اعلام کرده است که تطبیق این معیارها دست‌آورد بزرگ حکومت افغانستان است و آن را در کنفرانس جینوا مطرح خواهد کرد.
کنفرانس جینوا در آیندهٔ نه‌چندان دور برگزار خواهد شد. در این کنفرانس، جامعهٔ جهانی بار دیگر تعهدات‌ خود را نسبت به ادامهٔ همکاری‌ها با حکومت افغانستان اعلام خواهد کرد.

نوشته‌های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. با سلام و عرض ادب :
    چقدر مسخره آمیز است، حکومتی که سر تا پا در فساد غرق است، چگونه با فساد مبارزه می کند. فساد درین کشور نگون بخت نهادینه شده است، تا به حال کدام مفسد محاکمه شود که ازین به بعد شود. فساد به شکل سیستماتیک در ادارات روان است و نهادینه شده است. برای محو فساد ، ساختار پاسخگو و مسئولیت پذیر نیاز است که متأسفانه چنین چیزی وجود نه دارد، نظامی که خود فساد آفرین یا فساد گستر باشد چگونه می تواند فساد را از بدنه نظام محو کند و به صورت شفاف عمل کند. چنین اظهارات عوامفریبانه دردی را دوا نه می کند،
    اگر بحث ثبت دارایی ها را پیش می کشند، دارای کجای کارمندان بلند پایه نظام قبیله را ثبت می کنند، دارای های که در داخل کشور است یا خارج از کشور ؟!
    دارای های داخل کشور که چیزی نیست، اصل دارای ها در بانک های امریکا، کانادا، اروپا و ترکیه و امارات و قطر و اوکرائین و …. ثبت است.

  2. سلام، جناب آقای غنی! صد ها مورد ثابت شده را کی مجازات کرده که ازین به بعدش را کسی مجازات کند. پرونده های فساد مفسدین نظام شما را در دادستانی موش ها خورد ولی کسی لای آن را بالا نکرد. همه می دانند که شما اهل مبارزه نیستید، بلکه اهل معامله هستید. ما احمق نیستیم که این چرندیات عوامفریبانه را باور کنیم.
    همگان به این باور رسیده اند که زمان زمامداری شما جز ضیاع و قت و سرمایه چیزی دیگر نیست، برو روز گذرانی ات را بکن تا این دور باطل پنج ساله دیگرت نیز مثل دور اول فرمانروایی ات که هیچ دستآوردی نداشتید نیز به سر آید و شرت کم و گورت گم شود.

دکمه بازگشت به بالا