خبر

اترا: کیفیت پایین خدمات مخابراتی قابل قبول نیست

راه مدنیت: عمرمنصور انصاری، رییس اداره تنظیم خدمات مخابراتی(اترا) می‌گوید که کیفیت پایین خدمات، هیچ یک از شبکه‌های مخابراتی کشور پذیرفتنی نیست.
آقای انصاری در جلسه آنلاین با رهبری شرکت مخابراتی اتصالات گفت که بعضی از شبکه‌های در نقاط خاص کشور تمرکز نموده‌اند، در حالی‌که میلیون‌ها شهروند از خدمات مخابراتی و اینترنتی با کیفیت بی‌بهره‌اند.
رییس اداره اترا تاکید نمود که شکایت‌های زیادی از کابل و ولایات به‌خاطر مشکلات پوشش و کیفیت شبکه‌های مخابراتی رسیده است که بر اساس آن این اداره به‌شکل جدی با شرکت‌های مخابراتی در زمینه حل مشکلات دست به کار شده‌اند.
به گفتۀ وی، تمام شبکه‌های مخابراتی جواز پوشش ملی را اخذ نموده‌اند و باید خدمات را برای تمام شهروندان در سطح کشور فراهم نمایند.
مسوولان در اداره اترا می‌گویند که با دیگر شبکه‌های مخابراتی هم صحبت می‌شود تا پلان‌های سال ۱۴۰۰و طرح‌های انکشافی را بشنوند و ترغیب شوند تا ساحۀ پوشش و وکیفیت‌شان را در سراسر کشور وسعت داده، باعث بهبود خدمات مخابراتی شوند.
از سویی هم، سعید شینواری، سخنگوی اداره تنظیم خدمات مخابراتی (اترا) در صحبت با روزنامه راه مدنیت گفت که این اداره در حال برنامه‌ریزی روی راه‌اندازی سیستم ۴جی می‌باشد و از تمام شرکت‌های مخابراتی نیز خواسته شده که به این برنامه بپیوندند.
طبق معلومات شینواری، شرکت‌های مخابراتی در مناطق دور افتاده و ناامن کشور، خدمات ۲جی عرضه می‌کنند، اما تلاش‌ها جریان دارد تا این شرکت‌ها سیستم عرضه خدمات اینترنتی‌شان را بروزرسانی و تمام شهروندان کشور به خدمات ۳جی دسترسی داشته‌ باشند.
وی می‌افزاید که در کشور پنج شرکت مخابراتی فعالیت دارد، تاکنون حدود ۳۴٫۵میلیون سیم‌کارت توزیغ شده و از این میان حدود ۲۲٫۵میلیون سیم‌کارت فعال می‌باشند. همچنان ۱۲٫۲میلیون نفر در کشور به خدمات اینترنتی دسترسی دارند.
همچنان، در این جلسه آنلاین که اعضای شورای عالی اداره اترا، اعضای بورد و روسای تخنیکی این اداره اشتراک نموده بودند، میتو ویلشر، رییس شرکت مخابراتی اتصالات تعهد کرد که در قسمت بهبود کیفیت، گسترش پوشش، ایجاد اتصال، اشتراک در داوطلبی ۴جی و بلند بردن ظرفیت تخنیکی سایت‌ها، تلاش نمایند.
مردم در سراسر کشور از کیفیت پایین خدمات مخابراتی، اینترنتی و دزدی کردیت کارت‌ها از سوی شرکت‌های مخابراتی شکایت دارند. این موضوعات باعث شده که طی سال‌ها اخیر شماری از کاربران رسانه‌های اجتماعی به ویژه در فیس‌بوک کارزاری اعتراضی را راه اندازی کنند.

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا