خبر

سازمان ملل: افغانستان هنوز هم نیازمند جدی کمک‌های بشری است

راه مدنیت: فیلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان، اعلام کرد، مردم افغانستان هنوز هم نیازمند کمک‌های بشری‌اند و نباید جامعۀ جهانی و حامیان افغانستان، کمک‌شان را به این کشور کاهش دهند.

آقای گراندی دیروز، دوشنبه (۲۶عقرب) در بامیان صحبت می‌کرد، او گفت، هفتۀ‌ آینده در نشست جینوا از کشورهای کمک‌کننده درخواست خواهد کرد تا مساعدت‌های خود به مردم و دولت افغانستان را همچنان ادامه دهند.

وی به این باور است که بسیاری از بخش‌های افغانستان هنوز به صورت جدی به مساعدت‌های بشری نیاز دارد.

کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان تصریح کرد که کمیشنری ملل متحد در امور پناهندگان نیز به کمک‌هایش به مهاجران و بازگشت‌‌کنندگان افغان ادامه خواهد داد.

همچنین آقای گراندی با نگرانی از افزایش جنگ و ناامنی، ابراز داشت که اگر سطح خشونت‌ها در افغانستان افزایش یابد، میزان مهاجران و بی‌جاشدگان داخلی نیز افزایش خواهد یافت.

در عین حال، محمد‌حنیف اتمر، سرپرست وزارت خارجه در جریان ارایۀ برنامه‌هایش جهت گرفتن رای اعتماد از مجلس نمایندگان از ناتوانی جامعۀ جهانی برای ادامۀ کمک‌ها به افغانستان، هشدار داد.

آقای اتمر گفت، کمک‌های تعهد شدۀ جامعۀ جهانی در جریان چهار سال گذشته تا دوماه دیگر پایان می‌رسد.

قرار است که کنفرانس جینوا با حضور هیات‌هایی از ۶۱کشور و ۳۵نهاد بین‌المللی و نمایندگان جامعۀ مدنی، سکتور خصوصی و رسانه‌ها به تاریخ ۲۳ – ۲۴ماه جاری میلادی به رهبری دولت افغانستان، کشور فنلند و سازمان ملل متحد در سوئیس برگزار شود.

در این نشست تعهدات دولت افغانستان برای ادامۀ کمک‌های جهان، مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

این در حالی است که اسوشیتدپرس گزارش کرده، ادارۀ برنامۀ غذایی جهان از خطر قحطی در افغانستان و چند کشور دیگر در آسیا، افریقا و امریکایی لاتین در سال آیندۀ میلادی خبر داده است.

دیوید بیسلی، رییس این اداره به رهبران جهان هشدار می‌دهد که سال آینده نسبت به سال ‌جاری دشوارتر خواهد بود و اگر کمک چندین میلیارد دالری نشود، خطر قحطی عظیم در پیش روست.

او افزوده که این اداره در سال آینده به ۱۵میلیارد دالر نیاز دارد که ۵میلیارد آن صرف برای جلوگیری از قحطی و ده میلیارد دیگر برای مقابله به سوتغذیۀ اطفال و فراهم‌آوری غذا برای شاگردان مکتب تخصیص داده می‌شود.

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا