صدور دستورالعملهای جدید بهمنظور بازگشایی مکاتب برای ۱٫۳میلیارد دانشآموز
یونیسف یا صندوق کودکان سازمان مللمتحد، بانک جهانی و سازمان غذایی جهانی دستورالعملهای جدیدی را در خصوص بازگشایی مکاتب برای ۱٫۳ میلیارد دانشآموز در سراسر جهان صادر کرد.
راه مدنیت: دستورالعملهای جدید از سوی این سازمانها به روز جمعه(۱۲ ثور) صادر شده و این سازمانها هشدار دادهاند که شیوع ویروس کرونا خطر بیسابقهیی چون محیط زیستی، حاشیهنشینی، صحی، ایمنی و سوتغذیه را برای دانشآموزان به وجود آورده است.
مقامهای یونیسف گفتهاند که دستورالعملهای صادرشده، توصیههای عملی را برای مقامات ملی و محلی در خصوص مصونماندن کودکان هنگام بازگشت به مکاتب ارایه میکند.
هنریتافور مدیر اجرایی یونیسف گفته است:«افزایش نابرابری، پیامدهای بهداشتی ضعیف، خشونت، کار کودکان و ازدواج کودکان فقط برخی از تهدیدات طولانی مدت برای کودکانی است که در مدرسه از دست می دهند.»
به گفتۀ مدیر اجرایی یونیسف، جهان این را میدانند اگر کودکان به شکل طولانی از رفتن به مکتب باز بمانند، احتمال بازگشت آنها به مکاتب کمتر خواهد شد؛ مگر در مواردیکه کشورها بازگشایی مکاتب را در اولویت کاریشان قرار دهند.
از سوی هم، دیویدبیزلی مدیر اجرایی سازمان غذایی جهانی(WFP) گفته که هنگام بازگشایی مکاتب، بسیار مهم است تا برنامههای غذایی و خدمات صحی رسانده شود که این امر میتواند کمک کند تا آسیبپذیرترین کودکان به مکاتب برگردند.
در این دستورالعملها آمده که با شروع مجدد مکاتب، اولویت مقامها این است تا روشهای مجدد یادگیری را برای دانشآموزان بیاموزد؛ به ویژه کسانیکه بیشترین ضرر یادگیری را تجربه کردهاند.
یونیسف، بانک جهانی و سازمان غذایی جهانی در دستورالعملهای جدید تأکید کرده که برای مدیریت بازگشایی مجدد، مکاتب باید به صورت لوجستیکی با نیروی کار آموزشی آماده شو