خبر

فروشگاه‌های کابل بدون مشورت وزارت صحت بازگشایی نشود

در نشست اختصاصی کمیته اضطراری جلوگیری از شیوع ویروس کرونا تصمیم بر آن شد تا هیچ‌گونه فروشگاهی در شهر کابل بدون مشورت وزارت صحت عامه بازگشایی نشود.

راه مدنیت: امروز چهارشنبه (۱۷ ثور) نشست اختصاصی کمیته اضطراری جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به ریاست سرور دانش؛ معاون دوم ریاست‌جمهوری برگزار شد.

در این نشست، قیود گشت‌وگذار در شهر کابل، نحوه توزیع کمک‌های حکومت به مستحقین، کارکردهای وزارت صحت عامه و صرفیه برق خانواده‌های بی‌بضاعت مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، معاون دوم ریاست‌جمهوری افزود که هرگونه اقدام عملی مبنی بر توزیع کمک‌ها و بازنگری قیود گشت‌وگذار در شهرها با مشورت وزارت صحت عامه انجام شود تا افغانستان شاهد فاجعه بزرگ انسانی نباشد.

به گفتۀ سرور دانش، حکومت در کنار این‌که به نیامندان کمک می‌رساند از مردم نیز به‌طور جدی می‌خواهد که با درنظر گرفتن رهنمودهای وزارت صحت عامه در محلات توزیع کمک و رعایت موارد صحی علیه کرونا، مبارزه‌شان را بیشتر از پیش، ادامه دهند.

اعضای کمیته اضطراری جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در پیوند به تقاضاهایی مبنی بر بازگشایی برخی فروشگاه‌ها، فیصله کردند که هیچ اقدامی بدون مشوره و هماهنگی وزارت صحت عامه در مورد بازگشایی اصناف عملی نگردد و ادارات مربوطه مکلف استند تا مطابق فیصله کابینه، وظایف‌شان را انجام دهند.

در همین حال، داوود سلطان‌زوی؛ شهردار کابل افزود که نارسایی‌ها و انتقاداتی در مورد فهرست مستحقین در نواحی مختلف شهر کابل وجود دارد که این نارسایی‌ها مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.

سلطان‌زوی با توجه به تیم‌های نظارتی در شهر کابل، خاطرنشان کرد که ادارۀ شهرداری با همکاری کمیته اضطراری کابل تلاش می‌نماید تا از تجمعات بدون درنظر گرفتن فاصله اجتماعی در زمان توزیع نان، جلوگیری نماید.

از سویی هم، مقام‌های وزارت صحت عامه با اشاره به بلند رفتن ظرفیت آزمایش افراد مشکوک در کشور گفتند که وزارت صحت عامه قادر است تا روزانه دوهزار و ۵۰۰ مورد را تحت آزمایش قرار دهد.

بر اساس اطلاعات وزارت صحت عامه، در حال حاضر ۹ لابراتوار تشخیص مرض کرونا در کشور فعال می‌باشد که در این میان، چهار لابراتوار آن در شهر کابل موجود است.

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا