مصطفی هزاره
شاگرد خلف فرگوسن مزدش را گرفت. در شامگاه ۲۶جولای او نشان داد که شعار «روح فرگوسن به اولترافورد بازگشت» حقیقت دارد. دریاسالار ناروژی شهر منچستر توانست این تیم را در دریای متلاطم لیگ برتر انگلستان برای نیم فصل بدون شکست نگه دارد و مزدش را با عنوان سومی لیگ برتر برای تیمی آشفته بهدست بیاورد.
البته عنوان سومی برای پر افتخارترین تیم انگلستان برازنده نیست، اما میتواند برای تیم آشفته پس از سلطنت فرگوسن، نوید خوبی بهسوی یک آینده درخشان باشد، آن هم با ستارگان جوانی که خوش درخشیدند.
سولسشیر نشان داد شاگرد خلف فرگوسن است. تمرکز او روی از بین بردن حواشی تیم هنر بزرگیست که از فرگوسن به ارث برده است. تیم او در حالی که قرارداد بیشتر بازیکنانش رو به اتمام است و در محاصره دلالان نقل و انتقالات بود، میتوانست به راحتی از هم بپاشد.
کرونا و بحران قرنطین اما برای منچستر حکم «باد خوش» در میان اقیانوس بود. او در این فرصت به سراغ بازیکنان جوانش رفت و آنها را از لحاظ روحی آماده ساخت. ستارهسازی با فرمول فرگوسن! گرینوود، پوگبا، مک تومینی، راشفورد، لیندلوف، هری مک گوایر، مارسیال، پریرا بازیکنانی از ۱۸ تا ۲۷ساله جوانانی هستند که قرار است این تیم را برای حداقل دو فصل آینده به حریفی گردنکلفت و یاغی برای تیمهای انگلیسی و اروپایی تبدیل کنند.
او ترجیح داد بهجای تمرکز روی گلزنی یک بازیکن، سهم افتخار را بین چند بازیکن تقسیم کند. از همین رو با ریسکی بزرگ در ابتدای فصل، لوکاکو ماشین گلزنی بلجیمیاش را فروخت و بهجای آن فرماندهی برای خط دفاع خود استخدام کرد. فرماندۀ انگلیسی که بازوبند کپتانی تیم را هم برای خود گرفت.
هری مک گوایر، خرید فوقالعاده سولسشیر قرار است رقیبی برای اریک فن دایک هالندی لیورپول باشد. سولسشیر بهخوبی از عرق ملی انگلیسیها باخبر است و با اهدای کپتانی به مک گوایر به او وعده کپتانی تیم ملی انگلستان را در آیندهیی نزدیک داد.
او با فروش لوکاکو، گلزنی را میان سه فورواردش تقسیم کرد، ۱۷گل سهم رشفورد و مارسیال و ۱۰گل نصیب ستاره و اعجوبه تازه فوتبال انگلستان یعنی گرینوود ۱۸ساله شد، ستارهیی که بسیاری او را با مایکل اوون و وین رونی مقایسه میکنند.
سولسشیر که روزگاری بازیکن ذخیره طلایی مربیگری فرگوسن بود، اینبار به عنوان مربی به دنبال ستارهیی مثل خود گشت و در میانه فصل دست ستارهیی پرتگالی به نام برونو فرناندز را از اسپورتینگ به منچستر آورد. فرناندز در نقش هافبک با ده گل زده، چهارمین گلزن این فصل منچستر یونایتد بود و توانست خلای گلزنی پوگبای جوان مصدوم را جبران کند.
هنر بعدی سولسشیر ایجاد حاکمیت در بیرون از مستطیل بازی و جنگ روانی و فشار به داور چهارم بازی برای تسلط روی بازی است. چیزی شبیه به فرگی تایم اما این بار نه در وقت اضافه که در سیستم بازبینی یا همان .VAR
او با پرستیژی تمامعیار و جنتلمن سعی میکند با داور چهارم محترمانه و بهجا رفتار کند و میداند که در جای مناسب باید با او حرف بزند و تیمش را از اشتباهات داوری نجات دهد.
منچستر در نیم فصل دوم لیگ برتر بدون شکست ماند و پاداش این تیم در نیم فصل لیگ برتر، رتبه سوم بود. در بازی آخر نیز، پس از ۱۰۰دقیقه نفسگیر در دوئلی تمامعیار، لسترسیتی را از میدان بهدر کردند و بهعنوان سومین تیم لیگ جزیره، آماده برای حضور در لیگ قهرمانان اروپای فصل آینده را با بازگشتی پرشکوه دارند.
تنها جام باقیمانده برای منچستریونایتد در این فصل لیگ یوفا میباشد. در مرحله یکهشتم نهایی، آنها قرار است با تیم لاسک بازی کنند و انتظار تازه هواداران منچستر این جام از سولسشیر است.
منچستر سالها بهدنبال یافتن فرماندهی بهجای سر الکس فرگوسن افسانهیی و ترکیب تیمش میگردد. بهنظر میرسد همه امیدوار شدهاند. اوله در منچستر ماندنی خواهد بود و خیال مربیگری تیم دیگری را ندارد. او هم بهدنبال تیم شگفتانگیز سال ۲۰۰۰ منچستر است. گویی در نقشه پلان بلندمدت او پوگبا برای او همان روی کین، مک گوایر همان فردینانند، برونو فرناندز همان پل اسکولز، لیندلوف همان یاپ استام هالندی، مارسیال و راشفورد همان اندی کول و دوایت یورک، گرین وود همان وین رونی است. او در پی فتحی دوباره است و برای این کار به کمی زمان و اعتماد نیازمند است، اعتمادی که سران منچستر با ضمانت فرگوسن به او دارند.