جریمه ترافیکی از راه سیستم الکترونیکی به خزانه دولت منتقل میشود
راه مدنیت: عبدالودود خیرخواه، مدیر پلان و احصاییه ریاست عمومی ترافیک کشور، گفت: در حال حاضر روی یک سیستم الکترونیکی کار میکند که بر اساس آن تمام پولهای جریمه ترافیکی به خزانه دولت انتقال مییابد.
آقای خیرخواه امروز یکشنبه (۷جدی) اظهار داشت: «این سیستم تا چند روز آینده ساخته و تمام جریمههای ترافیکی از طریق بانکها بهطور شفاف تحویل داده و وارد خزانه دولت خواهد شد.»
به تلگرام راه مدنیت بپیوندید
بهگفتۀ وی، این اداره همه روزه در شهر کابل ۵۰۰ تا ۶۰۰هزار جریمه ترافیکی جمعآوری میکند.
مدیرپلان و احصاییه ریاست عمومی ترافیک کشور تاکید داشت که این رقم سالانه حدود یک میلیاردافغانی میرسد.
شماری در شبکهها از نحوه انتقال جریمهها انتقاد نموده و میگویند که این پول بهجای اینکه به خزانه دولت واریز شود، بیشتر به جیبهای شخصی میرود، اما ریاست ترافیک کابل تصریح کرد که این مشکل بهزودی حل خواهد شد.
در همین حال، امراالله صالح، معاون نخست ریاستجمهوری، در تاریخ (۱جدی) در تصمیم امنیتی از تهیه و ترتیب طرح جامعه برای وضع جریمه بر موترهای «دست چپه» توسط اداره ترافیک کابل خبر داده بود.
آقای صالح گفت که تا چند روز دیگر این طرح به مرحله اجرایی خواهد رسید، اما حساب بانکی را هنوز وزارت مالیه باز نکرده است.
همچنین معاون نخست ریاستجمهوری در این تصمیم امنیتی افزوده بود: «امیدوارم که وزارت مالیه و بهخصوص معینیت مالی و گمرکات استعجالیت را درک و در این مورد اقدام نمایند.»
یکی از مشکلات اساسی که شهروندان کابل همواره با آن درگیر بوده، معضل ازدحام ترافیکی و راهبندیهای این شهر است که سبب بروز مشکلات زیادی شده است.
نبود ایستگاههای مشخص برای وسایط مسافربری، توقف موترها در میان سرک، نبود پارکینگ و پارک کردن موترها در مکانهای پر ازدحام شهر، تقاطعها و چوکهای غیر معیاری، خط و سیرهای روزانه و غیرقانونی برای عبور افراد بلندپایه دولتی از جمله مشکلاتی است که سبب راهبندیهای پایتخت شده است.
مساله بندش راهها و ازدحام زیاد وسایل نقلیه، علاوه بر مشکلات محیطزیستی و تنفسی، مشکلات شهری و ترافیکی زیادی نیز بهوجود آورده است.