خبر

وزیر ترانسپورت: 40درصد اعضای کابینه جوان است

حمید طهماسی؛ وزیر ترانسپورت و هوانوردی که در مراسم گشایش «مرکز ابتکار و عمل» صحبت می‌کرد گفت: حکومت وحدت ملی برای جوانان فرصت بیشتر فراهم کرده و در این دوره برای جوانان کار زیادی صورت گرفته است.

وی افزود: «40درصد از اعضای کابینه فعلی را کسانی تشکیل می‌دهند که عمرشان کمتر از 40 سال است».

آقای طهماسی از جملۀ جوان‌ترین وزیران کابینة حکومت وحدت ملی است که در شش ماه اخیر به حیث وزیر ترانسپورت و هوانوردی کار می‌کند.

وی ریفارم اداری در حکومت وحدت ملی را به نفع کادرهای جوان و متعهد تعریف کرد و افزود: اکثر مدیران ارشد جوان که در کابینة حکومت وحدت ملی بر اساس یک اصلاحات اداری حکومت راه یافته‌اند نه آدرس سیاسی دارند، نه آدرس قومی و نه آدرس زبانی، بل آدرس این مدیران جوان تعهد و تخصص ‌آن‌هاست.

وی تصریح کرد: پست‌های بلند حکومتی در گذشته به اجاره داده می‌شد، ولی اکنون تغییر کرده و این پست‌ها با مسوولیت به افراد متخصص واگذار می‌شود.

وی به قشر جوان و مردم افغانستان وعده سپرد که مدیران جوان با کمال امانت و صداقت وظیفه خود را انجام می‌دهند و اعتماد رهبری نظام و اعتبار جوانان را خدشه‌دار نمی‌کنند.

محمد علم ایزدیار؛ معاون مشرانو جرگه که در این مراسم شتراک کرده بود افزایش ناامنی را مایه نگرانی مردم خواند و گفت: بیش از سه‌سال است که مجلس نمایندگان به‌شکل غیرقانونی کار می‌کند.

او حکومت وحدت ملی را نقد کرد که در بیش از سه سال عمرش نتوانست دست‌کم انتخابات پارلمانی و شوراهای ولسوالی را برگزار کند.

او افزود: نمایندگانی به وزیران و اعضای دیوان عالی کشور رای اعتماد می‌دهند که خود اعتبار قانونی ندارند و در حالی‌که خودشان غیر قانونی کار می‌کنند، قانون می‌سازند.

محمد محق؛ مشاور فرهنگی رییس‌جمهور ادبیات سیاسی برخی از فعالان سیاسی و سیاست‌مداران فعلی را ادبیات پرخاشگری خوانده گفت: دیگر وقت ادبیات پرخاشگری سیاسی گذشته و پس از این باید با ادبیات تفاهم سیاسی صحبت کنیم.

به باور وی، ادبیات پرخاشگری سیاسی در دهه‌های پنجاه و شصت موجب این شد که کشور ما به ویرانه تبدیل گردد و صف‌بندی‌های افراطی شکل بگیرد.

 ذکیه عادلی؛ استاد دانشگاه با اشاره به مسوولیت نهادهای غیردولتی، نقش نهادهای مردمی را در شرایط جدید بااهمیت خواند و گفت: نهادهای غیردولتی موثریت جدی در مسایل اجتماعی و سیاسی جامعه خواهند داشت، مشروط بر اینکه استقلالیت و اهداف روشن داشته و توانایی آسیب‌شناسی اجتماعی را داشته باشند.

مرکز «ابتکار و عمل» که توسط جمعی از جوانان تحصیل‌یافته ایجاد شده، هدف خود را حمایت از برنامه‌های سالم نظام سیاسی، حمایت از جوانان، ارایه راهکارهای سالم اجتماعی برای حکومت و در کل حمایت از حفظ نظام سیاسی کشور عنوان کرد.

راه مدنیت/ کابل

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا